Urinevlekken van huisdieren zoals honden en katten dient men zo snel mogelijk op de juiste manier te behandelen. Bij voorkeur is de urinevlek van uw hond of kat nog niet ingedroogd, want dan heeft men de meeste kans om de urinevlek en geur uit de stoffen fauteuil, eetkamerstoel, bureaustoel of bankstel te krijgen. Men kan thuis het beste de volgende stappen uitvoeren om de urinevlekken en geur van een hond of kat te verwijderen:

Wanneer de vlek nog vers is dus vochtig, gebruik dan keukenpapier of wc papier om zoveel mogelijk urine van de hond of kat te absorberen. Hoe meer vocht men uit de bank kan onttrekken hoe beter voor het eindresultaat.
    
Daarna maakt men een sopje met bijvoorbeel Biotex Handwas & Inweek of HG Urinevlek verwijderaar op spuiten. Gebruik een zachte spons om de urinevlek van de hond of kat te poetsen. Laat het daarna een paar minuten goed intrekken. Vervolgens gebruikt men een schone handdoek of theedoek om de urinevlek weer droog te poetsen.

Onze Scherpe Tarieven Voor Meubel Reinigen
Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw meubelen weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling. Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven.

Dit betekent voor u inclusief:
Materialen, Arbeidsloon, Voorrijkosten, en BTW!

 

1. Wij inspecteren het gestoffeerde meubel
2. Daar waar nodig worden vlekken voorbehandeld
3. Sproei en diepte reinigen van het gestoffeerde meubel
4. Nacontrole van het gereinigde stoffen meubel en soms is een nieuwe reiniging noodzakelijk voor het beste resultaat
5. Met de klant een laatste inspectie voor goedkeuring