Bank, stoelen, trap of auto interieur reinigen

Wij reinigen op locatie in heel Nederland!

De Bankstelreiniger reinigt op locatie door heel Nederland uw bankstel, fauteuil, trap, eetkamerstoelen en bureaustoelen. Het reinigen wordt op een zeer veilige en grondige wijze door onze specialisten uitgevoerd en wij behandelen alle samenstellingen van stoffen, zowel wol, katoen als synthetische stoffen maar ook de meeste leersoorten. Onze specialisten reinigen dagelijks met veel zorg en op een vakkundige manier bankstellen, stoelen, fauteuils en kantoorstoelen door heel Nederland.

Onze Scherpe Tarieven Voor Meubel Reinigen

Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw meubelen weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling. Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven.

Onze werkwijze

Het reinigen van meubels, of dat nu uw hoekbank is of  uw eetkamerstoelen, is een risicovolle handeling. De stoffering van uw meubilair is vaak speciaal geverfd of is qua samenstelling niet geschikt voor bepaalde reinigingsmiddelen. Daarom bent u voor professionele duurzame reiniging bij ons aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers kunnen op locatie een inschatting maken van het verwachte resultaat.

Altijd de juiste reinigingsmethode

Het verwachte resultaat hangt af van de mate van vervuiling, het verontreinigde oppervlak en de beschikbare reinigingsmethoden. Door onze constante scholing hebben wij de meest actuele kennis in huis op het gebied van reinigingsmethoden. En als we inschatten dat het zinloos is om een reiniging uit te voeren, omdat het bijvoorbeeld de stof zou beschadigen, dan geven wij dat uiteraard ook aan. Alleen het beste resultaat is voor ons goed genoeg!

 

Offerte via WhatsApp

Maak een foto van uw meubelstuk, stuur het op via WhatsApp naar +31619266118 en u krijgt precies te weten wat de kosten zijn.

 

De meeste banken die we reinigen zijn van alcantara stof. Op de bovenstaande bank is flink geleefd en de vlekken die u ziet zijn zeker geen slijtageplekken.

En inderdaad geen slijtage want dit is het resultaat. De bank is weer als nieuw en kan nog jaren mee.

Een mooie simpele hoekbank waar flink op geleefd zoals het hoort natuurlijk, de kinderen en katten hebben er een hele boel vlekken achter gelaten, mevrouw heeft met verschillende vlekkenreinigers de vlekken geprobeerd te verwijderen maar zonder resultaat.

De bank is diep gereinigd, het zichtbare en onzichtbare vuil is uit de bank gezogen door een sproei en extractiemethode. De bank is vuilafstotend gemaakt en kan nog jaren mee.